Een lekkere pizza is eigenlijk altijd goed en heel eenvoudig klaar te maken. Maar wat nu als je gasten zijn uitgekeken op al die toch wel ongezonde diepvriespizza’s? Dan ga je natuurlijk zelf pizza’s bakken! Als basis heb je hiervoor een goed deeg nodig, wat je vervolgens kunt beleggen met alles wat je maar kunt bedenken. Creëer bijvoorbeeld een pizza met extra veel salami of kaas of ga lekker aan de slag met een heerlijke vegetarische pizza uit eigen oven! Op deze manier kun je iedere klant van zijn of haar favoriete pizza voorzien. Nu moet je alleen nog aan een goede pizzabodem zien te komen.

Zelf zwoegen of vers pizzadeeg kopen?

Je kunt op allerlei manieren aan pizzadeeg komen. Zo kun je een kant-en-klare variant kopen die je alleen nog maar uit hoeft te rollen, maar ook kun je zelf een eigen bodem maken. Bereid je dan wel voor op flink zwoegen met water en meel. Heb je hier geen tijd voor of heb je geen zin in een keuken die helemaal onder de bloem komt te zitten? Ga dan voor gemak in een jasje van hoge kwaliteit en kies voor een verrukkelijke Monte Pizza Crust! Hier vind je allerlei verschillende soorten pizzabodems, zoals de Italiaanse steenoven bodem of de lekker dikke Amerikaanse pizzabodem. Ook verse deegbollen met de meest pure ingrediënten worden razendsnel bezorgd. Uiteraard kunnen de pizzabodems van jouw voorkeur helemaal worden afgestemd op onder meer persoonlijke wensen en dieeteisen. Neem vrijblijvend contact met Monte Pizza Crust op om te kijken wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor een Monte Pizza Crust?

De pizzabodems van Monte Pizza Crust hebben een groot voordeel ten opzichte van standaard pizzadeeg dat je in de groothandel koopt. Zo worden ze altijd gemaakt op basis van authentieke recepturen en worden ze op artisanale wijze geproduceerd. Daarnaast worden alleen de beste en meest pure ingrediënten gebruikt, zodat een bodem ontstaat die er fantastisch uitziet en heerlijk smaakt. Kom dus vandaag nog in contact met Monte Pizza Crust en bestel direct een stel prachtige pizzabodems in een formaat naar keuze. Serveer je klanten een pizza van de hoogste kwaliteit en met de beste smaak!

Aanbevolen artikelen