Heb je een wagenpark en ben je op zoek naar een uniforme uitstraling voor de verschillende auto’s? Het liefst wil je de bedrijfskleuren en het logo terug laten komen zonder dat je de auto’s helemaal in een andere kleur hoeft te laten spuiten. Je kunt kiezen voor reclamebelettering, maar dan heb je alleen de tekst op de auto’s staan. Een car wrap is in dit geval een betere oplossing.

Wat is car wrap?

Met een car wrap brengt je een folie aan op de auto. En de grootte van de folie kan je helemaal zelf bepalen. Zo kun je de auto volledig bedekken met een car wrap waar het logo van je bedrijf iedere keer op herhaald wordt, zodat dit aan alle kanten van de auto zichtbaar is. Maar je kunt ook voor een subtielere aanpak gaan. Zoals een car wrap in de bedrijfskleuren van je firma, waarbij je bijvoorbeeld op de motorkap of de zijkant van de auto je bedrijfsslogan of bedrijfsinformatie afbeeldt. Als je dit bij alle auto’s van je wagenpark doet, heb je op een relatief eenvoudige manier hetzelfde uiterlijk bij verschillende auto’s.

Zijn er nog meer voordelen van een car wrap?

De folie die voor de car wrap wordt gebruikt, wordt over de lak heen aangebracht. Hierdoor is de kans dat je krassen op de lak van de auto krijgt, of steenslag, minimaal. Je hebt dus eigenlijk een extra beschermlaag die ook nog eens reclame voor je bedrijf maakt. Doordat er geen krassen op de auto komen, zal dit bij eventuele verkoop van de auto, bijdragen aan een hogere verkoopwaarde.

 

De car wrap kan volledig op maat gemaakt worden. Dat betekent dat je niet alleen de kleuren zelf kunt bepalen. De car wrap kan in mat of glanzende uitvoering aangebracht worden. Ook de grootte van de car wrap kan helemaal afgestemd worden op jouw wensen. Net als het motief. Daarbij maakt het niet uit of het een bedrijfslogo is of een foto. Of het nu om een personenauto, bus of vrachtwagen gaat, met full color printing door Signwrap kun je zorgen dat je bedrijfsauto’s onderweg opvallen en maak je op een eenvoudige manier onderweg reclame.

Aanbevolen artikelen