Bekijk je tuin is anders, zie je tuin niet als tuin maar als woonkamer zonder muren. Als je tuin je woonkamer was hoe zou je hem dan inrichten? Een tuin lijkt juist leuk wanneer je out-of-the-box denkt. Plaats er veel planten in zodat het een gezellige tuin wordt, met de experience planten van Kwekerij de Groot creëer je je droomtuin en draait het niet om de plant maar de beleving.

 

Een gezellige sfeer in uw tuin

Wat voor meubel spullen ga je gebruiken? probeer kleine hoekjes te creëren.Het is erg makkelijk om je te houden aan de standaard indeling. Het is juist leuk om het anders te doen in je tuin, zet bijvoorbeeld de tuinset op een hele onverwachte plek en omring het met mooie bloemen en planten. 

Loungen in je tuin

Wanneer je je tuin omgetoverd naar een droomtuin is het ook belangrijk dat je lekker languit kunt gaan liggen in een loungeset of een hangmat. Ook al gebruik je hem niet is het een perfect accessoire omdat het een automatisch een gevoel van relaxtheid en ontspanning geeft als je ernaar kijkt. Je kunt ook je bed in je tuin zetten, nu denk je een bed? ja een bed! lekker liggen in een groot tuinbed is natuurlijk de ultieme vorm van ontspanning.

kleurenpalet in je tuin

Kleuren hebben een sterk effect op de wijze hoe mensen de ruimte ervaren, kies hierbij je favoriete kleuren palet die het beste past bij het gevoel dat jij wilt creëren in je tuin. Het is belangrijk dat je je wel strikt aan het kleurenpalet houdt.

De beplanting

Geen droomtuin zonder de juiste planten. Welke planten kies je? dat hangt af van je persoonlijke voorkeur en van de situatie ter plaatse. Het is belangrijk om eerst te kijken welke planten je aanspreekt. Wil je het hele jaar genieten van de beplanting in je tuin is het belangrijk om rekening te houden met de plantenkeuze, kies bijvoorbeeld een aantal planten die in de winter ook groen blijven. Op een terras of overkapping is het ook mogelijk om mooie planten en bloemen in potten neer te zetten. Er moet ook gekozen worden of je vooral veel bloemen in je droomtuin zet of wil je dat de tuin gemakkelijk te onderhouden is. Wanneer je kiest voor bloemen springt de hortensia eruit als het gaat om kleurrijke bloeiende vaste planten, Voor een kleurrijk gevoel en lekkere geur kun je kiezen voor lavendel, met lavendel geef je je tuin een  levendige en kleurrijke twist. Wil je ook je eigen droomtuin? neem dan contact op met Kwekerij de Groot voor de mooiste bloemen en planten.

 

Aanbevolen artikelen