Ben jij op zoek naar een woning in Breda, maar kun je niets betaalbaars vinden of zijn alle woningen volzet? Ga dan op zoek naar een woning buiten Breda. In deze regio staan namelijk genoeg huizen te koop en dit allemaal op rijafstand van deze prachtige stad. Vind jij reizen niet erg of kun je thuis werken? Overweeg dan om een huis te kopen in Roosendaal. Roosendaal bevindt zich op ongeveer 20 minuten rijden van Breda en heeft zelf een leuk centrum. 

In de buurt van Effen

Effen is een klein dorpje net onder Breda, de huizen zijn hier nog redelijk prijzig maar je kunt hier wel genieten van de natuur. Wanneer je iets verder doorrijdt kom je langs Rijsbergen, Zundert, Wernhout en Achtmaal. In deze regio staan nog genoeg huizen te koop en ook hier kun je genieten van de natuur. De meeste van deze dorpen bevinden zich op 15 tot 20 minuten rijden van Breda, ook kun je gebruik maken van de bus.

Wonen in Etten-Leur

Vind jij dorpen niet heel aantrekkelijk om te wonen en wil jij graag een treinstation dicht bij de deur? Ga dan op zoek naar een mooi woonhuis of appartement in Etten-Leur. Etten-Leur telt zo’n 50.000 inwoners en heeft een leuk centrum om in te shoppen. Daarnaast zijn er enkele sportscholen, middelbare- en basisscholen en vele sportclubs. Wat ons betreft is Etten-Leur een ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die graag dicht bij Breda wonen.

Wonen in de Haagse Beemden

Is Etten-Leur niet dichtbij genoeg? Ga dan op zoek naar een woning in de Haagse Beemden. Je woont hier op 20 minuten fietsen van de binnenstad en met de auto is het slechts twaalf minuten rijden. Ben jij fan van voetbal en ga je graag naar de wedstrijden van NAC Breda? Dan ben je maar dertien minuten onderweg vanaf de Haagse Beemden, ideaal als je het aan ons vraagt.

Waar je ook gaat wonen, doe het duurzaam

Ga je liever in Breda, Zundert of de Haagse Beemden wonen? Wij kiezen er in ieder geval voor om onze woning te verduurzamen. Zo zijn wij verzekerd van lagere maandlasten en na enkele jaren hebben we onze investering al terug!

Aanbevolen artikelen