Is je huidige vloer aan vervanging toe? Of heb je een nieuwe woning gekocht en wil je deze voorzien van een mooie vloer? Dan heb je ongetwijfeld keuzestress. Je kunt namelijk uit verschillende soorten vloeren kiezen en elk type vloer kent bovendien weer zijn voordelen en nadelen. Toch willen wij je overtuigen om een duurzame Quick Step vloer te kopen. In dit artikel bespreken we de verschillende voordelen van een Quick Step vloer.

De vloer kan goed tegen water

Veel vloeren kunnen niet tegen water en om die reden zijn woningbezitters min of meer verplicht om vochtige ruimtes van tegels te voorzien. Het voordeel van een Quick Step vloer is dat deze goed tegen vocht kan. De keuken is een vochtige plaats en daar kun je een Quick Step vloer dus ook prima laten leggen. Het laminaat van Quick Step heeft namelijk een waterbestendige toplaag.

Combineren met vloerverwarming

De gasprijzen liggen tegenwoordig zeer hoog en daarom wil je ongetwijfeld vloerverwarming in je nieuwe woning. Dit is een energiezuinig alternatief en ook nog eens bijzonder praktisch. Veel vloeren zijn helaas niet te combineren met vloerverwarming, maar een Quick Step vloer gelukkig wel.

Een duurzame vloer

Een Quick Step vloer heeft ook weinig onderhoud nodig. Dit komt vanwege de verschillende beschermingslagen. De vloer kan goed tegen vocht en is ook krasbestendig. Heb je dus stof of viezigheid onder je voeten? Dat is vanwege de beschermlaag dan geen enkel probleem. Ook is de vloer gemakkelijk te onderhouden. Je hebt geen dure schoonmaakmiddelen nodig om de vloer schoon te houden. Een vochtig doekje is meestal voldoende.

Slotwoorden

In deze tekst zijn we dieper ingegaan op de voordelen van een Quick Step vloer. Ben je enthousiast geraakt? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. We hebben een uitgebreid assortiment en we geven je graag vrijblijvend advies.

Aanbevolen artikelen