Samen met vrienden of familie karten is erg leuk om te doen! Maar heb je er weleens over nagedacht om te karten tijden een date? Een stoffige kartbaan is helemaal niet zo romantisch als een knus restaurantje ergens aan het water, maar er zijn toch ook veel voordelen die komen kijken bij een kartdate. Wij sommen de voordelen in dit artikel voor je op. Lees dus snel verder!

Erg origineel

Eén ding is zeker; karten in omgeving Breda is heel origineel om te doen op een date. Dit is natuurlijk al een goede reden om jouw (aanstaande) geliefde mee te nemen om te karten. Altijd maar dat zelfde hapje eten, dat worden we nu ook wel een beetje zat. Wees eens lekker creatief, neem jouw date mee naar een kartbaan.

Leer elkaars uitersten kennen!

Je komt er tijdens het karten meteen achter hoe fanatiek iemand is en wat zijn of haar grenzen zijn. Ook kun je meteen zien wie er het minst tegen zijn of haar verlies kan. Dit is belangrijk om te weten in een relatie! Lopen de gemoederen ietsjes te hoog op om te winnen op de baan? Dan weet je ook voldoende…

Karten is nog best lastig

Uit eten gaan of een bezoekje aan de bioscoop brengen, kan iedereen. Je hoeft bij deze activiteiten niet veel te doen. Wanneer je gaat karten, is dit een ander verhaal. Je moet goed je best doen om hoog te eindigen en dit is niet voor iedereen even makkelijk. Maak je niet teveel zorgen. Uiteindelijk draait het om het hebben van lol, dan ontstaat er daarna sowieso wel een gesprek over de ervaringen tijdens het rondje racen.

Aanbevolen artikelen