Het Brabantse Roosendaal is een superleuke stad waar van alles voor iedereen is te beleven. Zo zijn er diverse All You Can Eat restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Ook heeft Roosendaal leuke bezienswaardigheden. Bij Wereldrestaurant A17 heb je het concept van all you can eat Roosendaal bijvoorbeeld. Je kunt dus voor een entreeprijs per persoon onbeperkt eten en drinken. Verder kun je leren zweven als een parachutespringer boven een luchtmachine en de Brabantse cultuur proeven.

All inclusive restaurants

Grote honger en binnen je budget onbeperkt eten? Ga dan eens voor een all you can eat in Roosendaal. Het Mexicaanse Amigo’s bijvoorbeeld heeft onbeperkte all inclusive eten. Van Sushi tot complete rijstgerechten, en noodles tot onbeperkt wokken met de lekkerste Aziatische gerechten. Bij Osaka Roosendaal kun je kleine Japanse gerechten bestellen via een tablet. Het eten wordt vervolgens in korte tijd geserveerd. Je eet onbeperkt en besteld per ronde. Japanse specialiteiten zoals de meest exclusieve visgerechten en lekkernijen kun je hier bestellen. Kijk snel voor meer informatie waar je onbeperkt kunt eten in Roosendaal.

Playdome Roosendaal

Bij dit centrum kunnen zowel kinderen als volwassenen zich uitermate vermaken. Je waant je in het Alpengebied en kunt onder andere karten, lasergamen, dineren, hyperbolen waar je zowel gaat gamen als bowlen en met een bijl in de roos gooien. In het restaurant zijn diverse heerlijke gerechten te krijgen uit de Alpen. Hier heb je dus even een vakantiegevoel in de bergen op. En dan wel lekker in eigen land. Bij Playdome is er voor alle leeftijden iets te doen, een echte aanrader dus. 

Skydive Roosendaal

Altijd willen weten hoe spectaculair het aanvoelt om te skydiven? Kijk dan is bij het bijzondere Skydive centrum in Roosendaal. Op een veilige manier kun je hier ervaren om als mens te vliegen. De luchtmachine bootst de echte lucht na, en je kunt zonder vleugels dus blijven zweven op de lucht. Je hoeft gelukkig niet echt te springen en dat voelt toch wel een stukje veiliger aan. Zeker voor mensen die hoogtevrees hebben en toch eens willen skydiven.

Merkshoppen bij de designer outlet

Goedkoop aan echte merkkleding komen? Bezoek Roosendaals designers outlet waar de beroemdste kledingmerken voor een zachte prijs te koop zijn. De kortingen zijn 20% of hoger op bepaalde merken. Ga je voor super toffe Nike schoenen? of loop je graag in Levi’s? Dan kun je dat hier binnen jouw budget doen.

Aanbevolen artikelen