Het hebben van een volle en lange bos haar, is iets waar veel vrouwen van dromen. Vaak is het echter erg ingewikkeld om je haren gezond en lang te krijgen. Bovendien heeft niet iedereen van nature dezelfde hoeveelheid haren op zijn of haar hoofd. Gelukkig zijn er vandaag de dag producten ontwikkeld die het een stuk makkelijker maken om met een volle en mooie bos haar over straat te gaan. Je hoeft op deze manier niet maanden te wachten, maar kunt het gewoon in winkels kopen. Met een beetje hulp van extensions, kun jij ervoor zorgen dat je dezelfde dag nog de volle coup hebt waar je van droomt.

Verschillende soorten extensions

Wanneer jij op zoek bent naar extensions die passen bij je haar, kan dit nogal overweldigend zijn. Er zijn vandaag de dag een groot aantal bedrijven die extensions verkopen in allerlei verschillende soorten en kleuren. Hierdoor kan het misschien lastig zijn om de extensions te vinden die het beste bij jou en je budget passen. Een aantal van de meer populaire extensions, zijn clip extensions, tape-in haarextensions en fusion extensions.

Fusion extensions zijn hair extensions die worden bevestigd aan je haarwortels. Anders dan bij de meeste andere extensions, zijn dit allemaal losse plukken haar die één voor één moeten worden aangebracht. Wanneer jij op zoek bent naar dit soort extensions, is het vaak verstandig om naar een kapper te gaan. Het aanbrengen van deze extensions is namelijk een hoop werk en vergt precisie. Bovendien zijn deze extensions vaak erg duur en is het dus zonde als het eindresultaat niet zo is als jij had gehoopt.

Extensions die je vast kunt klikken

De clip extensions zijn, zoals de naam al weggeeft, extensions die door middel van een clip aan je natuurlijke haar kunnen worden vastgeklikt. Deze extensions zijn vaak gevoeliger voor het uitvallen, maar gaan wel een stuk langer mee dan de meeste andere extensions. De clip extensions blijven namelijk goed voor zo’n 3 tot 6 maanden, terwijl andere extensions vaak maximaal 2 maanden mee gaan.

Ook kun je nog kiezen voor de tape-in extensions. Dit zijn extensions die van de zijkanten aan je eigen haar worden geplakt met een soort plakband. Deze vorm van extensions gaat vaak tussen de 4 en 8 weken mee als je ze goed onderhoudt. Wanneer je de extensions vastmaakt aan je haar, is er wel een kans dat de tape schade toebrengt aan je haar. Doe hiermee dus voorzichtig.

Aanbevolen artikelen