Als ondernemer wil je graag zo veel mogelijk mensen bereiken met je marketingactiviteiten. Een relatief nieuwe manier om dit te doen, is door bijvoorbeeld je Volkswagen laten wrappen door wrappen.nl. Het wrappen van auto’s is een geweldige manier om je merk te promoten en reclame te maken voor je bedrijf. Hieronder bespreken we enkele manieren waarop je je auto kunt laten wrappen om reclame te maken.

Volledige wrap

Een volledige wrap is wanneer de gehele carrosserie van de auto wordt bedekt met een wrap. Dit is een geweldige manier om maximale aandacht te krijgen voor je bedrijf, omdat de gehele auto als een rijdende advertentie fungeert. Je kunt je logo, bedrijfsnaam, contactgegevens en zelfs foto’s of afbeeldingen van je producten of diensten op de wrap plaatsen.

Deelpakket

Een deelpakket is wanneer slechts een deel van de auto wordt bedekt met een wrap. Dit kan bijvoorbeeld de achterkant van de auto zijn, of de deuren en ramen. Een deelpakket is een geweldige optie als je budget beperkt is of als je een specifiek gebied van de auto wilt benadrukken.

Speciale effecten

Wraps zijn ook verkrijgbaar in verschillende speciale effecten, zoals metallic, mat en carbon fiber. Deze effecten kunnen helpen om je auto op te laten vallen en de aandacht te trekken van potentiële klanten. Bijvoorbeeld, als je een luxe merk vertegenwoordigt, kan een metallic wrap helpen om de uitstraling van je auto te verbeteren.

Gedeeltelijke wrap

Een gedeeltelijke wrap is een geweldige optie als je je auto wilt laten opvallen, maar niet de hele auto wilt bedekken. Bij een gedeeltelijke wrap wordt slechts een deel van de auto bedekt, zoals de motorkap, de achterklep of de zijkanten. Dit kan helpen om je merk te promoten en de aandacht te trekken van potentiële klanten zonder dat je de hele auto hoeft te bedekken.

Promotieacties

Je kunt je auto ook gebruiken voor promotieacties, zoals het aanbieden van kortingsbonnen, het uitdelen van flyers of het delen van informatie over je bedrijf. Je kunt deze informatie op de wrap van de auto plaatsen, zodat het gemakkelijk te lezen is voor passerende automobilisten.

Aanbevolen artikelen