Soms kun je je door welke omstandigheden ook erg ontregeld voelen. Dit gevoel overstemt dan je beoordelingsvermogen en belemmert je om de juiste koers te bepalen. Een magnetiseur kan je helpen om je innerlijke wateren weer te kalmeren. Bij ZoMa Opleidingen kun je leren hoe magnetiseren werkt en het zelf in de praktijk brengen als magnetiseur ofwel reiki-therapeut. Doe een reiki master opleiding en benut zo optimaal de energie vanuit het universum. Die energie is namelijk samen met jouw vermogens om dit door te geven enorm krachtig. Leer de technieken en in’s en out’s van reiki en behandel zo elke hulpvraag op alle holistische niveaus. Een reiki master worden is een intensief, maar dankbaar proces!

Wanneer ga je naar een magnetiseur?

Een magnetiseur brengt op een therapeutische wijze verlichting aan in jouw energieveld door te werken met de energie van het universum. Iedereen heeft namelijk een energieveld om zich heen. Dit energieveld wordt ook wel een aura genoemd. Vanuit je aura is af te lezen hoe je ‘in elkaar zit’. Zo zijn hier jouw persoonlijke kenmerken en eigenschappen uit af te lezen. Deze eigenschappen en kenmerken kunnen je onbewust zijn gaan belemmeren. Waardoor je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt in bijvoorbeeld in je relaties of in jezelf. Een magnetiseur kan je dan helpen om de spanning rond deze belemmeringen te laten ontspannen. Zo zal de energie weer gaan stromen en kun jij achter de reden van deze problemen. Maar ook bij overprikkeling kun je een magnetiseur inschakelen.

Hoe werkt een magnetiseur

Een magnetiseur gebruikt zijn handen eerst als een soort magneet om zo alle negatieve deeltjes uit jouw energieveld weg te nemen. Een magnetiseur moet bovendien altijd zijn eigen energie bewaken, om zo niet zelf energetisch leeg te lopen.  Het aantrekken van deze energie doet de magnetiseur met een bepaalde intentie die voorafgaand aan de behandeling bepaald wordt. Welke intentie dat is, is  afhankelijk van de hulpvraag van zijn cliënt. Als de magnetiseur jouw energieveld tot rust heeft gebracht, zal hij nieuwe energie toevoegen. En zal jouw energieveld hierdoor herstellen en de oude energie verder af te voeren. Hoewel de magnetiseur kalmeert, ben jij de enige die deze zaadjes kan transformeren naar gedrag dat jou wel dient. Dit begint bij het bewust worden van de hulpvraag. Aan de hand van zelfonderzoek kun je vervolgens te weten komen hoe je deze energie anders wilt benutten en kun je hier stap voor stap naartoe gaan werken.

Aanbevolen artikelen