Wil jij ook een mooie bos volle wimpers? Misschien omdat je zelf weinig wimpers hebt, ze zijn afgebroken of beschadigd, of gewoon omdat je het fijn vindt om ’s ochtends iets langer in bed te blijven liggen. Denk je na over wimperextensions? Deze 5 dingen moet je weten.

1. Kies de juiste extensions

Er is ontzettend veel aanbod in wimperextensions. Bedenk van te voren of je een natuurlijke uitstraling wil, hoe vol je de wimpers wil en hoe lang de wimpers moeten worden moeten worden. Een professional heeft veel ervaring en kan je goed adviseren.

2. Kies de juiste salon

Laat de wimperextensions aanbrengen door een professional en zorg dat ze vakkundig geplaatst worden. Ga niet zelf knutselen aan je wimpers. Wimpers groeien maar heel langzaam weer aan, dus als ze afbreken door een verkeerde handeling, ben je ver van huis. Een professional kan je precies uitleggen wat je wel en niet met je wimperextensions kan en mag doen en vertelt je graag hoe je er het langst plezier van hebt.

3. Wees voorzichtig!

Wanneer de wimperextensions zijn geplaatst, moet je daar aan wennen. Dat is normaal. Het voelt een beetje raar, maar dit went snel. Onbewust wrijf je gedurende de dag vaak in je ogen. Omdat er iets kriebelt of trekt, of omdat je bijvoorbeeld droge ogen hebt. Met wimperextensions is dit echt een no-go. Grote kans dat je je wimpers hierdoor beschadigd. Loop gewoon even naar de spiegel en kijk wat die kriebel veroorzaakt.

4. Laat die mascara maar liggen

Mascara heb je niet meer nodig met wimperextensions. De wimpers zijn prachtig diep zwart en hebben precies de juiste lengte en krul waardoor mascara overbodig is geworden. Dit scheelt je ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd voor de spiegel omdat je je mascara niet meer hoeft aan te brengen en te verwijderen.

5. Twijfels?

Twijfel je nog of wimperextensions wat voor jou zijn? Win dan informatie in bij een goede salon met getrainde professionals. Zij kunnen je goed adviseren en zullen je een eerlijk advies geven. Wanneer je teveel twijfelt kan je ook beginnen met een eyelash lifting behandeling. Tijdens deze behandeling worden je eigen, natuurlijke wimpers gelift zonder dat er iets aan wordt bevestigd.

Aanbevolen artikelen